Παρόλο που ο λογαριασμός σας έχει ακυρωθεί, μπορείτε να συνδεθείτε. Μπορείτε να αγοράσετε ξανά οποιοδήποτε από τα λογισμικά ξανά ενώ είστε συνδεδεμένοι. Αυτό θα διασφαλίσει ότι διατηρείτε όλα τα προηγούμενα αρχεία και τις ρυθμίσεις σας.
Διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε πληρωμή χωρίς να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

Αφήστε ένα σχόλιο