Ook al is uw account geannuleerd, u kunt nog steeds inloggen. U kunt alle software opnieuw aanschaffen terwijl u bent ingelogd. Dit zorgt ervoor dat u al uw vorige bestanden en instellingen behoudt.
Anders kunt u afrekenen zonder ingelogd te zijn en een nieuw account aanmaken.

Laat een reactie achter